stempel

Omgeving

Beide slagerijen van Ter Weele & Zoon liggen prachtig. De vestiging in Oene ligt aan de rand van de Ijsselvallei. Vanaf de dijk heeft u een fenomenaal uitzicht op deze bijzondere rivier. De luchten, ooit geschilderd door de Hattemse kunstschilder Jan Voerman, worden geroemd. De Veluwe, met al zijn uitgestrekte bossen en heidevelden, ligt nabij.

Vestiging Emst ligt tussen het bosrijke Epe en Vaassen. In Vaassen woonde in de 16e eeuw de roemrijke Gelderse ridder en maarschalk Marten van Rossem, die hier zijn kasteel De Cannenburgh liet bouwen. Dit kasteel kan bezocht worden. Paleis Het Loo ligt op steenworp afstand.
De omgeving leent zich bij uitstek voor wandelingen en fietstochten.   De ANWB ontwikkelde voor fietsers een ingenieus fietsroutenetwerk. Er zijn vele wandelingen uitgezet waaronder de klompentocht. Deze start bij Café- Restaurant Dorpszicht, bekend om de beste biefstuk van Nederland. 

© 2010 Slagerij G. ter Weele & Zn | Houtweg 8, 8167 PL Oene | Concept: Boubeek | Creatie: Retail & More | Realisatie: Nedfinity