stempel

Catering

Ter Weele heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van feestelijke hapjes, salades en complete buffetten. Daarbij gaat het om de gebruikelijke koude en warme buffetten, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een speenvarken aan het spit te verzorgen. Er zijn tevens koelaanhangwagens te huur.

 

Hapjes en salades

Ter Weele heeft een grote verscheidenheid aan heerlijke en mooi uitziende hapjes. De hapjes en ook verschillende salades worden vers in onze keukens gemaakt en worden vakkundig gepresenteerd.

Buffetten

Ter Weele verzorgt complete buffetten voor zowel kleine als grote groepen. Altijd op een door u gewenst tijdstip, zodat het buffet goed op temperatuur is. Behalve warme buffetten verzorgen wij ook koude buffetten. De salades, die wij maken, kunnen een welkome aanvulling op de warme buffetten vormen, net zoals een aardappelschotel, gebakken krieltjes, stokbrood of verschillende sauzen. Behalve de warme en koude Hollandse buffetten verzorgen wij ook Oosterse en Italiaanse buffetten.

© 2010 Slagerij G. ter Weele & Zn | Houtweg 8, 8167 PL Oene | Concept: Boubeek | Creatie: Retail & More | Realisatie: Nedfinity